Ardoa garrafoian eta zahagian

Ardoa garrafoian eta zahagian <p>Ardoa garrafoian erosten zuten tabernan. Eskuleku bigaz zumitzagaz egindako tapa izaten zuen. Kanterak 16 litro zituen eta kantera erdik 8; lepo gainean edo astoan hartunda eroaten zuten etxeraino. Ardoa zahagietan izaten zuten gordeta tabernan. Txakille baserrian ere taberna zegoen, Zugastieta auzoan ere hainbat taberna egon ziren.</p>

Hizlaria(k): Carlos Urriolabeitia Gorroño (1931)
Herria: ()

Ardoa garrafoian erosten zuten tabernan. Eskuleku bigaz zumitzagaz egindako tapa izaten zuen. Kanterak 16 litro zituen eta kantera erdik 8; lepo gainean edo astoan hartunda eroaten zuten etxeraino. Ardoa zahagietan izaten zuten gordeta tabernan. Txakille baserrian ere taberna zegoen, Zugastieta auzoan ere hainbat taberna egon ziren.

Bideo gehiago

Eusko Jaularitza